El Padel Tampere - kuva: Seba Nerrone pelaamassa.

El Padeliin World Padel Tourin alustat!

Tuomme ensimmäisenä Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella kaikille padel-kentillemme World Padel Tourille suunnitellut MONDON Supercourt XN -alustat. Supercourt XN -alusta parantaa pelin nopeutta ja pelaajan liikkuvuutta.

MONDO Supercourt XN auttaa pelaajaa myös myös liukumistilanteissa. Supercoart XN on muita alustoja “ihoystävällisempi” tilanteessa, jossa iho hankautuu alustaa vasten.

Kentät rakentuvat muilta osin Adidas FX 2.0 -konseptilla. Adidas FX 2.0 -kentät tarjoavat erinomaisen näkyvyyden niin pelaajille kuin katsojillekin.

 

Adidaksen taitettu verkkojärjestelmä ehkäisee vahinkoja.

Valaistuksen rakennamme itse, jotta saamme sen palvelemaan hallimme mittasuhteet ja materiaalit huomioden parhaalla mahdollisella tavalla pääasiaa – pelaamista.

Myös sulkapalloon huippukentät

Meille tulee myös kuusi Tampereen seudun uusinta pro-sulkapallokenttää, joiden puitteet on suunniteltu tarkasti kokeneiden sulkapalloilijoiden kanssa.

Yläkuva:
Kuvassa palloa lyö argentiinalainen Sebastian “Seba” Nerone, joka aloitti ammattilaisena jo 1990, voitti ensimmäisen turnauksensa 1994 ja nousi myöhemmin maanmiehensä Gaby Recan kanssa maailman ykköspariksi. Vuonna 1976 syntynyt Nerone pelasi huipputasolla vielä tänä vuonna. Kuva: Adidas.

Pikalinkit:
El Padel Tampere – tarjontamme
Hinnat ja vuorovaraukset

Kartta

El Padelin osoite on on Kolmenkulmantie 10, 33470 Ylöjärvi. Kuva: Google Maps

Sulje