Tervetuloa padel-kurssille tai valmennukseen!

Padel-kurssit

Yksityisvalmennukset ja valmentajamme

Tällä sivulla valmentajaesittelyt: Toni Stenman, Lassi Yrjölä ja Joel Popov. Lisäksi meillä ovat valmentaneet Mikko Hermans, Tiina Nykänen, Aleksi Soranummi, Gabo Loredo, Bernat Cárdenas ja Riikka Laine

Yksityisvalmennusten hinnat

  • Arkisin klo 7–15  hinta on 70–80 €/h sis. kenttävuokra
  • Arkisin klo 15–23 ja viikonloppuna 80–90 €/h sis. kenttävuokra
    • Esim. 4 hengen porukalle 17,5-20 €/hlö

Lisätiedot ja varaukset

Kysy ja varaa yksityisvalmennus suoraan Lassi Yrjölältä, Toni Stenmanilta tai Joel Popovilta:

 

Maksut

Maksutapa: MobilePay. Maksu valmentajan mukaan ennen valmennuksen alkua seuraaviin numeroihin (merkitse tiedoksi valmennuksen päivämäärä):
 
  • Lassi: 52001
  • Toni: 72217
  • Joel: 49898

Valmentajaesittely: Toni Stenman

Toni on erittäin pidetty valmentaja, jolla on vahva tietopohja valmennukseen. Koulutukset: liikunnanohjaaja, (amk, 210 op), liikunnanohjauksen perustutkinto (180 osp) ja liikunnanohjauksen peruskurssi (40 ov). Padel-oppeja mies on ammentanut lukuisilta eri huippuvalmentajilta.

Tässä Tonin vastaukset asiakkaiden kysymyksiin padelkursseista:

1. ”SOPIIKO VALMENNUS MINULLE?”

– Sopii. Kyselen lähtökohtasi alussa. Huomioin jokaisen yksilönä ja annan ohjeita jokaisen lähtökohdan mukaan.
– Tarvittaessa kursseilla voidaan myös yhdessä katsoa 1. tunnin jälkeen ryhmän vaihtoa suuntaan tai toiseen. Tärkeintä on, että saat itsellesi sopivat ja kehittävät opit, onnistumisen kokemuksia ja hyviä fiiliksiä.

2. ”OLEN TOSI HUONOSSA KUNNOSSA – VOINKO TULLA VALMENNUKSEEN?”

– Ehdottomasti voit. Lähtökohtasi huomioidaan ja sopivat treenit löytyvät. Sitä paitsi – jos kuntosi on heikko, kurssilla sitäkin on hyvä kohottaa!

3. ”SUUNNITTELET VALMENNUKSET JA KURSSIT HYVIN – VOINKO ESITTÄÄ TOIVEITA?”

– Voit. Kursseilla koko ryhmä saa vaikuttaa sisältöön.

4. ”MITÄ PIDÄT TÄRKEÄNÄ TUNTIEN SISÄLLÖSSÄ?”

– Ei tehdä liikaa samaa, vaan harjoitukset ovat vaihtuvia. Tekniikkaa harjoitellaan myös pelillisin harjoittein.
– Tavoitteeni on, että osallistuja pääsee mahdollisimman monipuolisesti oppimaan tekniikoita, vaikka painotus olisi joissakin asioissa.
–Näen ensimmäisellä kerralla kehitystarpeesi ja kuulen toiveesi. Niihin päästään kiinni seur. kerroilla.

5. ”MIKÄ SINUA MOTIVOI?”

– Asiakkaan onnistumisen kokemukset. Se, että uusi taito alkaa sujumaan.
– Ilo syntyy siitä, että pystyn opettamaan jotain, joka jää asiakkaan käyttöön. Ja siitä, että pystyn liikuttamaan ihmisiä. Sekään ei ole tänä aikana itsestäänselvyys.

Valmentajaesittely: Lassi Yrjölä

 

Lassi Yrjölä on maila kädessä ja luistimet jalassa syntynyt tamperelainen, jolla on suuri intohimo innostaa ihmisiä liikkumaan. Lassi on ollut valmentajamme lähes EL Padelin alusta saakka.

Lassilla on padelin lisäksi kokemusta lukuisista eri urheilulajeista, etenkin jääkiekosta, jota hän pelasi maalivahtina ammattilaistasolla.

Lassi on suorittanut Suomen Padelliiton ohjaajakoulutuksen.

Lassin starttikurssit soveltuvat hyvin aloittelijoille ja jatkokurssit jo hieman enemmän pelikokemusta omaaville.

Valmentajaesittely: Joel Popov

Joel Popov saapuu haastatteluun miltei suoraan padel-maajoukkueen leiriltä. Se kertoo miehen tasosta pelaajana riittävästi.

Joel aloitti juniorina tenniksestä, kunnes padel vei miehen mennessään. Hän on toiminut pelaajauransa ohella myös valmentajana vuodesta 2019 saakka.

Joel valmentaa monen tasoisia padelin ystäviä aloittelijoista kilpapelaajiin.

– Pidän erittäin paljon myös aloittelijoiden valmennuksesta. On kiva nähdä, kun valmennettava oppii uusia asioita ja pystyy myös käyttämään niitä pelissä. Tällaiset ahaa-hetket, kun uuden opin soveltaminen onnistuu kentällä, ovat parhaita palautteita valmentajalle, hän sanoo.

Joelin mukaan valmennuksesta voi saada paljon hyötyä nopeallakin aikataululla. Tärkeää valmennustilanteessa on, että kentällä hauskaa.

– Yritän pitää positiivista fiilistä yllä kentällä, vaikka itselläni ei olisikaan ihan paras päivä. On myös tärkeää, että valmennettavalla on hyvä fiilis valmennukseen tullessa ja sen päätteeksi.

Joel keskittyy uuden valmennettavan kanssa ensin tunnistamaan hänen vahvuutensa ja heikkoutensa. Sen jälkeen aletaan kehittää molempia.

– Valmennettavista näkee aika nopeasti, missä asioissa olisi parannettavaa. Pelaajilla on hyvin erilaisia vahvuuksia ja heikkouksia. Yksi voi olla verkolla ja ylälyönneissä vahva, mutta takapelissä on kehittävää. Toisen lähtökohdat ovat päinvastaiset. Tämä on tosi yksilöllistä.

Joel kilpailee, valmentaa ja opiskelee lisäksi kauppatieteiden maisterin tutkinnon loppusuoraa. Hän valmentaa meillä menojensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Ilmoitamme Joelin valmennuksista kanavissamme.

Näin löydät kurssit Playtomicista

Löydät kurssit etsimällä ensin EL PADELin (alla vasemmalla etusivumme Playtomicissa) ja valitsemalla Aktiviteetit (oik. näkymä).

Päivitämme Playtomiciin tällä hetkellä viikottain uusia kursseja myös aloittelijoille.

Voit seurata tilannetta Playtomicin Aktiviteetit-osiosta.

Liity listalle – saat ensimmäisenä tietoa!

Tiedotamme ajankohtaisista asioistamme ja tärkeimmistä valmennusasioista ensimmäisenä sähköpostilistan jäsenille, ja vasta sen jälkeen sivuillamme sekä somessa.

Liity siis listalle ja varmista, että saat EL Padelin uutiset, edut ja kampanjat heti kun niitä julkistetaan!