Valmentajaesittely: Toni Stenman

Saatat jo tunnistaakin Tonin, sillä hän on ohjannut meillä lasten ja nuorten padeltunteja vuoden 2022 alusta alkaen (ainakin lapset muistavat, sillä kaikkien kasvoilla on ollut hymy Tonin valmennuksissa).

Löydät Tonin valmennukset Playtomicista. Voit myös kysyä valmennuksista suoraan Tonilta (050 912 5642 / toni.stenman@elpadel.fi).

Tonilla erittäin vahva pohja liikunnanohjaukseen, erityisesti padeliin. Hän on alun perin kouluttautunut liikunnanohjaajaksi, (ammattikorkeakoulu, 210 op) ja opiskellut lisäksi liikunnanohjauksen perustutkinnon (180 osp) sekä liikunnanohjauksen peruskurssin (40 ov).

Toni on kokeillut harvinaisen laajasti eri lajeja, ja vetänyt runsaasti yksilö- ja ryhmävalmennuksia laajalle kirjolle asiakkaita, aina vauvoista eläkeläisiin.

Padel vei miehen sydämen lopullisesti muutama vuosi sitten. Sen jälkeen mies on kouluttautunut lajin erityispiireisiin monien valmentajien opissa ja on nyt valmis tarjoamaan valmennusosaamistaan kaikille asiakkaillemme.

Tonin valmennukset ovat hyvin suunniteltuja ja miehen ote valmennukseen on aktiivinen, konkreettisia harjoitteita ja monipuolisuutta painottavia.

Tervetuloa Tonin tunneille!
Takaisin valmennusten pääsivulle.